Kjøpsbetingelser - Minuskel forlag

Pris, salg- og leveringsbetingelser for vår nettbutikk

Minuskel.no er et underbruk av Spartacus Forlag AS, og som kunde er det Spartacus Forlag AS som er din motpart som står ansvarlig for å oppfylle avtalen med deg som kunde.

Du kan lese mer om Spartacus her.


Priser

Alle utgifter i forbindelse med kjøpet, samt frakt, vil fremgå av ordrebekreftelsen. Prisene er inkludert merverdiavgift for varer der dette er aktuelt. Totalbeløpet for kjøpet vil fremkomme før bestillingen godkjennes av kunden. Ordresammendraget vil også informere om de eventuelle rabatter som gjelder for den enkelte ordre eller vare, og hvilke prisavslag rabatten utløser. Alle utgifter i forbindelse med kjøpet samt frakt vil fremgå av ordrebekreftelsen og ordresammendraget. Det kan være avvik i prisene mellom den fysiske butikken og minuskel.no

 

Salg- og leveringsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra minuskel.no til adresser i Norge. Vi sender ikke varer utenlands.

For å handle på minuskel.no må kunden være fylt 18 år. Alle kjøp via nettstedet registreres og bekreftes av kunden. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpslovenangrerettlovenmarkedsføringslovenpersonopplysningslovene-handelsloven og kredittkjøpsloven.

 

Bestilling

Din bestilling er bindende når ordren din er registrert hos oss. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss på minuskel.no eller i vår øvrige markedsføring. Når vi mottar din bestilling, vil vi automatisk sende en ordrebekreftelse til deg på e-postadressen som du har oppgitt. Vi er opptatt av å gi god og korrekt informasjon på nettsidene våre, men tar forbehold om at skrive-/trykkfeil kan forekomme. Slike feil kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på nettstedet eller i vår øvrige markedsføring.

 

Porto privatkunder

Alle bestillinger på kr 300,- eller høyere sendes fraktfritt for kunden. Alle bestillinger under kr 300,- belastes med et ekspedisjonsgebyr på kr 39,- 

Bestillinger sendes som regel fra Sentraldistribusjon, unntaksvis direkte fra forlaget.

 

Betaling

Kunden kan betale med Vipps, bank- eller kredittkort: Visa eller MasterCard

 

Levering

Etter mottatt bestilling vil varen sendes ut i løpet av 2-5 virkedager. Avhengig av postgangen vil kunden normalt motta varene fra minuskel.no i løpet av 5-7 virkedager fra at vi har registrert ordren. Vi har ansvaret for varene inntil du mottar dem. Leveringsadresse er i henhold til kundens egne opplysninger. Merk at leveringsadresse kan endres ved registrering av den enkelte ordre. Levering skjer kun til norske adresser. Alle ordre til privatkunder under 2 kg sendes som B-post, mens ordre over 2 kg sendes som Norgespakke. Kunden får da hentelapp i posten, og må hente pakken på post i butikk eller postkontor.

 

Kontroll av leveranse

Etter at leveransen er mottatt, bør kunden undersøke om varene er i samsvar med ordrebekreftelsen, om varene er blitt skadet under transporten, eller om varene ellers har feil eller mangler.

 

Retur og reklamasjon

Kunder som feilbestiller varer, kan få instrukser om retur ved å kontakte:

Minuskel

℅ Spartacus Forlag AS

Telefon: 23136940

Epost: bestilling@spartacus.no

Kunden må selv betale returporto ved feilbestillinger. Portokostnader krediteres ikke. Er varen feilsendt, har fått en skade, eller dersom varen på annen måte ikke er levert i samsvar med bestilling, vil Minuskel forlag og bokhandel betale returporto. 

 

14 dagers angrerett fra mottatt vare

I henhold til norsk lov har kunden 14 dagers angrerett. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må varen ved returlevering være i samme stand som ved levering til kunden, og Minuskel forlag og bokhandel må ha mottatt varen innen 14 dager etter at kunden har mottatt varen. Varene returneres om mulig i originalemballasjen sammen med kopi av faktura. Angreretten gjelder ikke for forseglede varer dersom forseglingen er brutt.

 

Personvern

Nye kunder registreres med navn, fødselsdato, leveringsadresse, e-postadresse og telefonnummer. Informasjonen som lagres i forbindelse med innlogging på minuskel.no, vil ikke utløse tilbud eller andre henvendelser fra andre avsendere enn minuskel.no, så fremt ikke kunden selv har aktivt ønsket nyhetsbrev fra andre aktører.

 

Behandling av informasjon om kunden

For å sikre god service og korrekt håndtering av kundeforholdet, lagrer vi følgende opplysninger: navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, produkt-, leverings- og betalingsopplysninger. Opplysningene lagres for at minuskel.no skal kunne oppfylle sine forpliktelser overfor kunden, samt opprettholde den service kunden forventer og har rett på. Kun relevante og nødvendige opplysninger for å kunne administrere kundeforholdet oppbevares videre.

 

Opplysningene oppbevares og kan benyttes i den tiden du er kunde hos minuskel.no, samt i en etterfølgende periode. Du er å anse som kunde hos minuskel.no inntil du har innfridd alle dine betalingsforpliktelser overfor oss. Så lenge vi registrerer en viss interesse fra din side, enten ved at du har takket ja til å motta informasjon via e-post eller handler fra våre nettsider, vil vi beholde ditt navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer samt markering for eventuelle interesseområder du har ønsket informasjon om på e-post.

 

Kjennskap til og sletting av opplysninger

Du kan kontakte minuskel.no per e-post (minuskel[at]minuskel.no) for å få vite hvilke opplysninger vi har lagret om deg. Skulle de være feilaktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at opplysningene endres eller slettes.

 

Salgspant og tvister

Forbrukerrådet. Alle tvister skal løses etter norsk rett. For norske privatkunder gjelder at dersom saken bringes inn for domstolene, skal den avgjøres i kjøpers verneting, det vil normalt si i nærheten av der kunden bor.